Toetsen

Toetsen

K&M Adapterbevestiging keyboard 18954..

€18,05

De Spider Pro is de verdere ontwikkeling van de Spider-keyboardstandaard. De Spider Pro is uitgerust met een paar uitschuifbare steunarmen, evenals een extra paar uitschuifbare steunarmen met een kantelhoek van 15 °. De Spider Pro kan worden uitgerust met extra steunarmen voor een derde toetsenbord. De Spider Pro heeft ook een 3/8 "of 5/8" schroefdraadaansluiting voor het bevestigen van microfoonbomen. De kanteling van de Spider Pro is groter dan die van de Spider om gemakkelijker te kunnen spelen wanneer twee toetsenborden worden gebruikt. Bovendien biedt de Spider Pro ook optimale beenbewegingen dankzij het verhoogde ontwerp van de voeten, de continu variabele hoogteafstelling en een speciaal mechanisme voor het inklappen van de standaard, evenals het gemakkelijk dragen van de standaard in de tas, die beschikbaar is als een optionele extra...

€339,90

Nord Dustcover NS88..

€20,90 €18,90

Presentatie De Nord Piano is een heavy-touch-toetsenbord dat is ontworpen om aan alle behoeften van de theatermuzikant te voldoen, maar er is geen compromis gesloten over de kwaliteit van het geluid en de kwaliteit van de afwerking. Er is speciale aandacht besteed aan ergonomie, zodat u uit alle situaties kunt komen, of u een set van tevoren hebt voorbereid of niet. U hebt bijvoorbeeld rechtstreeks toegang tot de instelling voor snelheidsrespons en u hebt ook een transpositie in real time, maar de transpositie kan ook worden opgeslagen in een gebruikersprogramma. De Nord Piano profiteert ook van North-expertise in gesamplede piano's, omdat hij compatibel is met alle samples uit de Nordpiano-bibliotheek. Het biedt u een breed scala aan geluiden van akoestische piano's, klaviers van elektrische piano's en Clavinets. Ze worden opgeslagen in een Flash-geheugen dat u naar eigen wens beheert (dit type geheugen biedt een ultrasnelle toegangstijd en stelt u in staat de in de mac..

€2.842,00 €1.975,00

Compatibel met Nord Piano 1, 2, 3 88 toetsen, de Nord Stage Classic, EX, 2, en 2EX 88 toetsen..

€252,00 €199,00

Nowsonic Nord ProStand Professional table-style heavy-duty keyboard and e-piano stand Features Professional table-style heavy-duty keyboard and e-piano stand ´Nord´ Edition in striking red Table-style, heavy-duty steel stand for big and heavy keyboards and e-pianos 4 individual height-adjustable legs Unique DoubleLocking mechanism via 2 screws on each leg Levelling screw per leg for uneven surfaces Legs can be folded for easy transportation Special designed SecurityHandle for easy and safe folding of the legs Rated for max. load of 80kg Max Adjustable Height: 82.5cm Min Adjustable Height: 64 cm Max Adjustable Width: 103 cm Min Adjustable Width: 66 cm Folded Dimension: 45*16*66 cm Weight of Stand: 8.15 kg Option (not included with Nord ProStand): Extension for Nord ProStand..

€119,79 €99,00
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6